Adequat Centrale Verwarming Op Hout

Ons bedrijf

Adequat levert niet alleen de houtgestookte CV-ketels van Morvan, maar ook ‘gewone’ houtkachels en kookkachels, tuinhout en zwembaden. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven en overheden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende producten. Uitgebreide informatie vindt u op de desbetreffende websites door op de linkjes te klikken. U kunt ons natuurlijk ook bellen of een email sturen.

Adequat Stoken en Koken op Hout

Wij leveren bijzondere houtkachels uit België en Frankrijk met een speciaal luchttoevoersysteem, de TURBO, dat voor een intensieve en volledige verbranding zorgt. Dat maakt dat het rendement van deze kachels zeer hoog is. Bijkomend voordeel is dat condensatie en pek- en teervorming geminimaliseerd wordt. Deze kachels zijn echte gebruikskachels, gemaakt om uw huis of bedrijfsruimtes zo goed mogelijk te verwarmen. Er is een grote keuze aan modellen, met een vermogen van 4 tot 150 kW. Interessant voor bedrijven met afvalhout: de industriële kachels kunnen grote stukken hout verwerken, tot zelfs complete pallets!

www.stokenenkokenophout.nl

Adequat Natuurlijk Kastanjehout

Prachtige natuurlijke hekwerken van onbehandeld, duurzaam kastanjehout uit Frankrijk. Het assortiment tuinhout omvat daarnaast ook verschillende soorten poorten, palen, schermen en accessoires die voor vele verschillende toepassingen in de tuin of natuurgebieden gebruikt kunnen worden. Wij leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven en overheden.

www.kastanjehout.org

Adequat Zwembad & Recreatie

Voor houten en kunststof zwembaden van de merken Gardipool en Zodiac. Van kleine baden voor veilig zwemplezier voor de kleintjes tot grote baden voor de echte zwemmers. Half- of helemaal ingegraven, en natuurlijk bovengronds: er is volop keuze.

www.proefzwemmen.nl

Overige gegevens Adequat

BTW-nummer:
Inschrijving KvK:
Fortisbank Tilburg:
IBAN:
BIC:

815.702.838 B01
180.33.634
97.01.87.505
NL68 FTSB 0970 1875 05
FTSBNL2R

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden downloaden